fredag 25 maj 2012

I vår trädgård..

Har fixat och planterat med lite blommor i både uterummet och i trädgården.


I uterummet har jag planterat två Bacopa (eller Snöflinga tror jag också att de kan heta, kan vara helt fel ute) en vit och en blå. Har aldrig haft dom förut men kunde inte motstå dom i handelsträdgården, de såg så tjusiga ut:-)

 I balkonglådorna vid fönstren och på farstubron har jag satt vit Hänglobelia vid kanterna, röda Pelargoner bredvid och i mitten Penningblad. Ser kanske inte mycket ut för världen just nu men lovar, det blir såå fint när de har växt till sig och blommar riktigt. Hade likadant förra sommaren och tycker det blir så snyggt mot den mörgråa väggen som vi har.

Har faktiskt tidigare aldrig riktigt gillat Pelargoner. Men nu älskar jag dom...de ger just den där mysiga och hemtrevliga känslan, lite gammaldags. Precis som det ska vara :-)

Har rensat och ordnat lite i rabatten också där jag har mina perenner men är inte riktigt färdig där så bilder på dom kommer sen. Har även funderingar på att köpa Mossflox att ha vid garageväggen mot tomten men bestämmer mig nog inte förrän jag står på handelsträdgården igen å ser vad jag har att välja på. Det är lite kvar att fixa och dona med men det är tur att det är så roligt :-)

Trevlig Helg!


8 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Så snyggt mot den grå väggen!

Hälsningar Agneta

Fröken Eila sa...

Åh vad jag önskar att jag hade en trädgård! Vill också rensa i rabatter och plantera blommor! Jag har istället en liten uteplats som jag brukar fylla med blommor, det blir lite mysigt iallafall!
Ser ut som snöflinga, de är jättefina!
ha en fin helg!
kram

Hjärtruds Stuga sa...

Pelargonerna gör sig verkligen mot den grå väggen. Snöflinga har jag haft flera somrar och det är en tålig växt som blommar hela sommaren. Blir så sugen på att plantera när jag ser dina fina bilder.

Ha en skön pingsthelg

Kram Karin

Härliga Livet sa...

Hoppas du haft en härlig helg.
Snö flinga är en av mina favoriter. I morgon ska jg köpa hem lite blommor till mina lådor. Får väl se vad det blir för fint.
Ha en skön Söndag.
Kram Pernilla

Anette sa...

Halloj!!
Så fint de blev med blommorna på väggen .
En sån vit hade jag förra året och den blev enorm :)så vackert.
Ha en härlig dag.
Kramen Anette

Änglarum sa...

Hej!äntligen en liten titt i blogglandia! massor av sol och ute aktiviteter har minimerat data användandet! fina blommor du visar ♥ kramiz Jessica

Nyanser av vitt sa...

Du har då inte latat dig idag :O). Jättemysigt med bloggträff. Ha en fin kväll.
Kram Agneta

Anonym sa...

Åh så många vackra blommor, ja nu är det härliga tider i trädgården;)

Önskar dig en härlig dag
KRam