måndag 12 augusti 2013

Tavla med gamla dokument

Vi har ett utrymme under vår trapp som jag tycker är svårt att göra något vettigt utav. Trappen är dessutom "öppen" så att det är lätt hänt att leksaker eller annat kommer ner genom trappen och landar på det som ligger nedanför så helst ska vi inte ha något som vi är alldeles för rädda om där :-)
Jag har aldrig varit riktigt nöjd med hur det har sett ut där heller, vill att det ska vara ljust och hemtrevligt men inte riktigt fått till det som jag vill ha.  Fick i alla fall för mig att jag skulle göra en större tavla som skulle hänga där och det fick bli lite blandade dokument, både mina egna och ett par som är hämtade från nätet.
 
Jag tycker att jag flyttar runt och grejar lite då och då men jag vill att det ska kännas rätt och att alla i familjen ska trivas, det ska ge en mysig stämning, då är jag nöjd..
Jag tror inte man någonsin kan flytta runt och ändra för mycket, eller ? ;-)
 
Snart börjar studier för mig igen också och innan dess har jag tänkt att jag ska vara färdig här hemma med det mesta, för sedan lär jag inte hinna så mycket som jag skulle vilja...
 
Ha en fin vecka
Kram

9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Nej, man blir nog aldrig riktigt klar utan flyttar gärna runt ofta, lite efter årstid och lite efter humör. Vacker tavla du gjort och mysigt på den lilla byrån, tycker det ser jättefint ut.
Lycka till med dina studier!
Kramar Eva

kavallinskan sa...

När jag bodde i hus hade vi samma som ni, ett utrymme under trappan som var svår att möblera. Jag tycker att du har fått till det väldigt bra och tavlan är himla fin!
Ha en fin dag!
kram viktoria

Photo by Maria sa...

Blev jättefint..
Och nä, man kan nog inte flytta runt för mycket.. Det som är bra med att flytta runt är ju att blir det inte bra på ena stället så kan det bli bra på nästa, eller får det flytta tillbaka till ursprungsstället =)

Kram Mia

Choices By Annie sa...

Är glad över att man aldrig blir klar, älskar att flytta runt ordna och fixa;) Vad mannen tycker är en annan historia;)

Tycker det ser jättefint ut under trappen, tavlan är verkligen vacker.

Ha en fin dag
Kram
Annie

Maud Freij sa...

Superfin tavla och den ser ut att passa jättebra där.
Gillar ditt silverfat med ljusen på.

Maud

Änglarum sa...

Hejsan! ja här är det ständigt om flyttning..oftast var det bättre som det var,men måste ju såklart prova :)) tavlan blev ju jätte fin!kul med lite större storlek! så spännande med studier..blir nog mer än fullt upp kan jag tro!

Rosa i huset i vitt sa...

Man springer runt med grejorna ofta ..man ser att jag ställer den där och så den där ..så håller jag på
kram Rosa

Marie maräng sa...

Vad fin tavlan blev!
Jag tycker det ser jättefint och mysigt ut... men vet hur det är när man själv inte är riktigt nöjd.

Ha de gott!
Kram Marie

Hantverkarglädje sa...

Visst blev det där alldeles mysigt under trappan. Ibland får man testa rätt mycket innan det blir rätt.Fiffigt med gamla dokumet, de blev ju pricken över iet.
Ha det gott.