torsdag 22 augusti 2013

Kan inte låta bli...

Nä kan inte låta bli att fortsätta med mitt papperspyssel, tyvärr inte så mycket variation med det utan en tavla till och en vimpel.
 De flesta dokument har jag hämtat från internet, en sida som heter Vintage printable. Där finns en mängd olika bilder att skriva ut.
Ja vimpeln blev väl sådär...kan väl säga att fantasin tog nog slut här :-)
 
I helgen åker vi på en liten minisemester till Helsingfors, ska bli härligt! Har inte blivit någon speciell semesterresa i år med familjen och vi känner att vi behöver komma iväg lite och vara tillsammans.
Känner inte till Helsingfors så bra men Saluhallen ska vi besöka i alla fall. Är det någon som har nåt bra tips till oss om vad vi kan besöka så är det mycket välkommet! Det ska helst inte ligga för långt från hamnen utan gärna gångavstånd :-)
Förra gången besökte vi Sealife och då fick vi beställa en minibuss för att vi är så många... Så den här gången tar vi det enkelt och promenerar :-)
 
Önskar er en riktigt fin helg redan nu!
Kram

9 kommentarer:

kavallinskan sa...

Du gör jättefina tavlor och vimpeln är fin den med! Jag har helt kommit av mig med att pyssla men jag hoppas att pyssellusten återvänder i höst! :)
Kul att åka bort en sväng, det ska jag också göra men jag åker bara till Västerås :)
Ha en trevlig resa!
kram viktoria

Vardag och flärd sa...

Så fint pyssel du gjort! Det är roligt att pyssla men jag har inte fallit för papperspyssel än - men börjar jag kommer jag nog att fastna för det också.
Jag har aldrig varit i Helsingfors, det skulle vara roligt att komma dit, men det är fel sida för oss, vi brukar åka till Danmark.
Ha det så fint på er lilla semesterresa!
Kramar Eva

Rosa i huset i vitt sa...

Gillar dina tavlor
ha en trevlig helg
kram Rosa

Änglarum sa...

Hej! ja dina tavlor är så fina :) och jag hade ju turen att vinna en..den har sin givna plats här ♥ ha en fin resa o njut med familjen..kram Jessica

Photo by Maria sa...

Den sidan måste jag kolla upp och se om jag med kan pyssla till någon fin tavla, tack för tipset..

Ha så mysigt i Helsingfors..

Kram Mia

Choices By Annie sa...

Du gör så fint papperspyssel, gillar dina tavlor, mycket.

Tack för dina fina ord om mitt återbruk, skönt att veta att jag tänker "rätt".

Önskar er en fin helg på minisemestern och hoppas den blir lyckad
Kram
Annie

Anonym sa...

Nu börjar man känna för lite pyssel.
Härligt med en mini semester, ha det så skönt.
Kram Birgitta

Hantverkarglädje sa...

Papperspyssel ser så intressant ut och vackert blir det men jag själv har inte kommit mig för att pröva ännu. Din vimpel är ju perfekt, riktigt skojig ide.
Något tips om Helsingfors har jag inte att ge dig trots att jag bor i Finland. De få gånger jag är dit så irrar jag bara runt i affärer eller söker hantverk o sällan hittar något speciellt så jag är dålig på att ge tips. Men ha det så gott på trippen i alla fall, det brukar ju bli roligt sådant där när man är många.

Marie maräng sa...

Som vanligt är du duktig och gör fint pyssel!

Tack för tipset om sidan!

Så skönt att få åka bort på en liten tripp... Ha en skön resa!

Önskar dig en fin start på veckan!
Kram Marie