torsdag 12 april 2012

Kryddlampa/Furulampa vs Ikea

 Är så sugen att byta ut denna lampa, har haft den i många år nu. Först var den trävit men målade den vit för några år sedan. Bytte också ut den gula plasten som är vid "öppningarna" mot ett beige linnetyg som jag limmade fast. Det blir ett riktigt mysigt sken av den men tycker att den är så stor och klumpig (perfekt lampa att slå huvudet i) och sedan är det tyvärr lätt att den blir en plats där man lägger ifrån sig saker.

Är det någon som fortfarande använder sig av dessa lampor, eller är dom helt ute? :-)

Skulle vilja ha något som den här nedan ! Så snygg!
Funderar bara på om den skulle passa i vårt kök...
Denna snygga lampa kommer från Ikea, bilden är också lånad från deras sida.

4 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Kul med nytt!
Lampan från IKEA är jättefin. Jag tycker om att det är levande ljus på den också.

Hälsningar Agneta

LissAnna sa...

IKEA lampan är verkligen snygg.
Jag hade en kryddlampa för länge sedan och då gillade jag den. Men jag vill ha mycket ljus när jag tänder omkring mig, så jag hade nog valt den från IKEA. Men jag tycker verkligen inte att den är ful, och speciellt inte när den är vit.:-)

Maud Freij sa...

Kul att se den lampan jag har haft en likadan men då träfärgad men jag får säga att den är jättefin i vitt och linnetyget gjorde sig riktigt bra.

Kram från Maud

Anki sa...

Hej och tack för goa kommentaren inne hos mig!
En sån lampa har jag oxå haft, tänk jag tror alla hade såna ett tag! Ikealampan är rent ut sagt skitsnygg, det är klart att den passar i köket! Jag vill oxå ha en ljuskrona i köket med har inte hittat rätt än...har värsta minsta pytteköket så risken är att den blir för stor...meen kan du så kan jag, fniss!

Ha en fortsatt fin kväll!
Kram Anki