fredag 21 februari 2014

Skaparlust..

Ååå äntligen är det helg! Trodde den aldrig skulle komma, har bara läst och läst hela veckan och har haft hemtentamen idag också, så har precis skickat in min uppgift till skolan. Nu är det bara att vänta och se om det gick vägen :-)
Har pysslat ihop lite trasbollar, eller dekorbollar kan man också kalla dom. De är av samma princip som mina trashjärtan, sydda av olika remsor. De finns även inlagda på min blogg Toviga ting.Har även gjort en tavla av en ram som jag ursprungligen fick av mina svärföräldrar, och som de nu har fått tillbaka :-). Tyvärr har jag ingen bild på hur den såg ut före men så här ser den i alla fall ut nu.. 
 Tavlan dekorerade jag med ett gammalt dokument, spets och några sparade grenar. Änglarna gjorde jag av fimolera som jag målade och dekorerade med lite bladguld och hår av ull.

Jag känner vad roligt det är att skapa igen, det har riktigt kliat i fingrarna ett tag för att få sy och pyssla lite :-)
Ser nu fram emot en lugn helg med familjen. Det enda som vi vet att vi ska göra är att skotta snö och så givetvis melodifestivalen i morgon!
 
Önskar alla mina vänner en riktigt fin helg!
Kram

tisdag 4 februari 2014

Jo jag lever...

 ...om än att jag är lite osynlig..Men här är allt som vanligt, jag pluggar massor och är med familjen och allt annat har hamnat i skymundan men så är det ibland :-) Bloggtorkan har varit påtaglig och ingen inspiration har funnits även om viljan har varit där.
Pysslandet är minimalt men en massa planer, det har jag, som jag ska sätta i verket framöver :-)

Semlor har jag i alla fall bakat...min favoritbakelse :-)

Och ett litet troll som tittar upp ur en tovad strut har kommit till...
 
 ...klädd med röd bomullsspets och tovad luva.
 
Det blev ett litet kort inlägg från mig ;-)
 
Hoppas vi ses snart igen!
Kram
Anneli