fredag 21 februari 2014

Skaparlust..

Ååå äntligen är det helg! Trodde den aldrig skulle komma, har bara läst och läst hela veckan och har haft hemtentamen idag också, så har precis skickat in min uppgift till skolan. Nu är det bara att vänta och se om det gick vägen :-)
Har pysslat ihop lite trasbollar, eller dekorbollar kan man också kalla dom. De är av samma princip som mina trashjärtan, sydda av olika remsor. De finns även inlagda på min blogg Toviga ting.Har även gjort en tavla av en ram som jag ursprungligen fick av mina svärföräldrar, och som de nu har fått tillbaka :-). Tyvärr har jag ingen bild på hur den såg ut före men så här ser den i alla fall ut nu.. 
 Tavlan dekorerade jag med ett gammalt dokument, spets och några sparade grenar. Änglarna gjorde jag av fimolera som jag målade och dekorerade med lite bladguld och hår av ull.

Jag känner vad roligt det är att skapa igen, det har riktigt kliat i fingrarna ett tag för att få sy och pyssla lite :-)
Ser nu fram emot en lugn helg med familjen. Det enda som vi vet att vi ska göra är att skotta snö och så givetvis melodifestivalen i morgon!
 
Önskar alla mina vänner en riktigt fin helg!
Kram

8 kommentarer:

Choices by Annie sa...

Den där känslan. När skaparlusten återvänder och man tar sig tid att pyssla. Den är ovärderlig.
Så fint du pysslat, gillar trasbollarna, tänk så fint trasor kan bli;)

Tack för fina ord hos mig och som du säger det är extra jobbigt att inte kunna planera in något med familjen och att alltid stå på stand by där jobbet alltid måste gå först, för man vet inte när man får jobba nästa gång. Men jag är inte ensam och det enda jag kan göra är att inte ge upp.

Jag önskar dig en fin helg med massvis av skapande och att rätt låtar går vidare i Mellon förstås;)
Kram
Annie

Maud Freij sa...

Bollarna är jättefina och din tavla gillar jag verkligen, den ska du vara stolt över.

Vardag och flärd sa...

Anneli, jag blir helt förstukmmad av dina fina aker, trasbollrna är ljuvliga och tavlan med änglarna så bedårande! Dina svärföräldrar är säkert lyckliga över den.
Du har mycket med plugg och tentor och då är det tur att du kan pyssla lite emellanåt och skingra tankarna och rensa hjärnan.
Ha det riktigt fint!
Kramar Eva

Titti sa...

Men åh så fina trasbollarna är. Har skickat dig ett mail. Trevlig lördagkväll. Kram Titti

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så vakre saker du har laget!
Ikke kan jeg forstå hvordan du har laget de helt fantastiske englene på den fine tavlen, alt er sååå vakkert gjort!
Flott å kunne skape saker selv:)
Ønsker deg en fin uke videre!
Varm klem

Änglarum sa...

Hejsan! så härliga bollar jätte fina!!! äntligen lite vår i luften,är lite dålig på att kika runt..men bättre sent än aldrig :) ha det så bra vännen<3 kram kram Jessica

Marie maräng sa...

Vilken fin tavla! Jag älskar gamla dokument :)

Önskar dig en fin vecka!
Kram Marie

Nyanser av vitt sa...

Hej vännen,
Sååååå mycket fint.
Tittar in för att önska dig en mysig helg.
Kram Agneta