lördag 27 september 2014

Stand´n Stuff Tortilla

Nu har vi återigen haft turen att få vara med i en kampanj genom Buzzador. Den här gången fick vi prova på Stand´n Stuff Tortilla och taco krydda från Old El Paso.
En ny variant på tortilla bröd som är skålformad och som bara behöver fyllas med innehåll.
Så nu var det bara att fixa en mexikansk kväll där vi provade lite nytt :-)Vi tyckte alla att det var en rolig idé med ett skålformat tortillabröd och alla åt med god aptit...även Alva :-) Men kanske kunde kryddningen i brödet ha varit lite bättre, smakade inte så mycket men det var gott med alla tillbehör till.
När vi gör tacos brukar vi göra en sås gjord på crème fraiche och sweet chili sås...blir underbart gott till och rekommenderas verkligen!
 
Ikväll blir det läsning för mig  i "Relationskompetens i pedagogernas värld" och kanske lite smakning av en god hjortronlikör :-) 
 
Ha en fin lördagskväll!
Kram

söndag 14 september 2014

Blompyssel och valvaka!

Idag har vi varit och röstat och nu sitter vi framför tv:n och inväntar resultatet, riktigt spännande. Tänkte att det är ett bra tillfälle för att äntligen uppdatera min blogg igen :-)
Sommaren för mig har varit fullspäckad med jobb och familj och på ett sätt är det ganska skönt att det börjar bli höst, just för att det känns som att det blir lite lugnare tempo här hemma och allt går tillbaka till de vanliga rutinerna. (Barnen börjar sova på kvällarna igen ;-))

Inget pyssel har jag gjort i sommar men har lite bilder på lite tygblommor som jag gjorde i våras. Då de är lätta att göra, blev det ganska många. Man behöver bara en sax, tyg och lim.
Dessa är gjorda av klippta, långa tygremsor.

 De här är mina favoriter...gjorda med bomullsband och lim. 
Vi har som sagt mest varit hemma i sommar men en liten resa till Helsingfors blev det i alla fall. Det har blivit så de senaste åren, att vi har åkt en sväng varje år. Det som var nytt för i år var den här herren som stod vid kajen i Helsingfors :-)
Ha nu en fin söndagskväll och så håller vi tummarna för att rätt parti vinner ikväll ;-)
Kram från mig